INSCHRIJVINGEN AFGESLOTEN - Fytolicentie vergadering voor akkerbouw - 13.01.2021

INSCHRIJVINGEN AFGESLOTEN - Fytolicentie vergadering voor akkerbouw - 13.01.2021

wo 13 jan. '21 19:00

Wij verwelkomen u graag op deze online fytovergadering vergadering waarin een aantal actuele thema’s onder de loep worden genomen. Deze informatievergadering telt als vormingsactiviteit voor het verlengen of behouden van uw fytolicentie.

Registratie vooraf is verplicht! Uw aanwezigheid tijdens de online vergadering wordt geregistreerd en bevestigd door de overheid obv uw rijksregisternummer. 

Na uw registratie ontvangt u per e-mail alle praktische informatie om u aan te melden in de online vergadering.

Elke deelnemer dient zich op een verschillende e-mail adres te registreren met zijn voor-, achternaam, rijksregisternummer en e-mail adres. Daarna dient u zich elk APART aan te melden op de link die u ontvangt.  Uw rijksregisternummer wordt aan uw e-mailadres gelinkt om de erkenning van deelname aan deze vergadering officieel te maken.

Wenst u met 2 personen binnen 1 bedrijf of gezin samen de vergadering te volgen, dan MOET elke persoon zich individueel op een verschillend e-mail adres registreren EN zich daarna apart aanmelden in de vergadering, op een apart toestel (andere pc, gsm, tabblet...).

De code in de Zoom-mail heeft u normaal niet nodig, tenzij hier expliciet naar wordt gevraagd.

Programma

19u00 ›  Start infovergadering

19u00 ›  Zaaizaadontsmettingen en onkruidbehandeling in maïs en ruwvoeders; bespreking en overzicht van de mogelijke groenbemesters door Bram Vervisch

20u00 ›  Toelichting van het programma van de ruwvoeders, duurzame onkruidbestrijding in kader van IPM: onze visie door Geert Verhiest

21u00 ›  Einde vergadering

 

 

* Wij verwerken deze gegevens om u te registreren voor de fytolicentievergadering, deze te bevestigen, hierover te communiceren en desgevallend (mits uw toestemming) u e-mails met info over onze producten, promoties te bezorgen. Uw rijksregisternummer gebruiken we om na de vergadering uw deelname door te geven aan de bevoegde overheid. We bewaren uw gegevens slechts zolang als nodig voor de uitvoering van voornoemde zaken. Indien u ons toestemming geeft om u e-mails over o.a. onze producten, promoties,... te sturen, gebruiken wij uw e-mailadres ook voor dat doeleinde. In onze privacyverklaring kan u meer lezen over deze gegevensverwerking.

Blijf op de hoogte van nieuwe evenementen!