INSCHRIJVING AFGESLOTEN - Fytolicentie vergadering voor tuinbouw prei - 27.01.2021 - Online vergadering

INSCHRIJVING AFGESLOTEN - Fytolicentie vergadering voor tuinbouw prei - 27.01.2021 - Online vergadering

wo 27 jan. '21 19:00

Wij verwelkomen u graag op deze online fytovergadering vergadering waarin een aantal actuele thema’s onder de loep worden genomen. Deze informatievergadering telt als vormingsactiviteit voor het verlengen of behouden van uw fytolicentie.

Registratie vooraf is verplicht*! Uw aanwezigheid tijdens de online vergadering wordt geregistreerd en bevestigd door de overheid obv uw rijksregisternummer. 

Na uw registratie ontvangt u per e-mail alle praktische informatie om u aan te melden in de online vergadering.

Programma

19u00 ›  Start infovergadering

19u00 ›  Duurzame bemesting in prei & rassenbespreking naar IPM-normen rassenbespreking prei, sterke rassen in ziektetollerantie door Luc De Rycke, PCG 

20u00 ›  Actualiteiten in de preiteelt, duurzame gewasbescherming in de teelt van prei door Geert Verhiest

21u00 ›  Einde vergadering

 

 

* Wij verwerken deze gegevens om u te registreren voor de fytolicentievergadering, deze te bevestigen, hierover te communiceren en desgevallend (mits uw toestemming) u e-mails met info over onze producten, promoties te bezorgen. Uw rijksregisternummer gebruiken we om na de vergadering uw deelname door te geven aan de bevoegde overheid. We bewaren uw gegevens slechts zolang als nodig voor de uitvoering van voornoemde zaken. Indien u ons toestemming geeft om u e-mails over o.a. onze producten, promoties,... te sturen, gebruiken wij uw e-mailadres ook voor dat doeleinde. In onze privacyverklaring kan u meer lezen over deze gegevensverwerking.

Blijf op de hoogte van nieuwe evenementen!