VOLZET - Fytolicentievergadering voor tuinaanleg - 20.01.2021 - Online vergadering

VOLZET - Fytolicentievergadering voor tuinaanleg - 20.01.2021 - Online vergadering

wo 20 jan. '21 19:00

Wij verwelkomen u graag op deze online fytovergadering vergadering waarin een aantal actuele thema’s onder de loep worden genomen. Deze informatievergadering telt als vormingsactiviteit voor het verlengen of behouden van uw fytolicentie.

Registratie vooraf is verplicht*! Uw aanwezigheid tijdens de online vergadering wordt geregistreerd en bevestigd door de overheid obv uw rijksregisternummer. 

Na uw registratie ontvangt u per e-mail alle praktische informatie om u aan te melden in de online vergadering.

Programma

19u00 ›  Start infovergadering

19u00 ›  Actuele problemen in tuinaanleg en openbaar groen door Liesbet Van Remoortere, PCS Waarschuwingssysteem;  

20u00 ›  Beredeneerde gewasbescherming voor een duurzame toekomst in de groensector door Peter Willemijns

21u00 ›  Einde vergadering

 

 

* Wij verwerken deze gegevens om u te registreren voor de fytolicentievergadering, deze te bevestigen, hierover te communiceren en desgevallend (mits uw toestemming) u e-mails met info over onze producten, promoties te bezorgen. Uw rijksregisternummer gebruiken we om na de vergadering uw deelname door te geven aan de bevoegde overheid. We bewaren uw gegevens slechts zolang als nodig voor de uitvoering van voornoemde zaken. Indien u ons toestemming geeft om u e-mails over o.a. onze producten, promoties,... te sturen, gebruiken wij uw e-mailadres ook voor dat doeleinde. In onze privacyverklaring kan u meer lezen over deze gegevensverwerking.

Blijf op de hoogte van nieuwe evenementen!