Online opleiding ter behoud van uw fytolicentie - RETAIL

Online opleiding ter behoud van uw fytolicentie - RETAIL

ma 21 jun. '21 18:45

Het belang van de opleiding

Wij verwelkomen u graag op deze online opleiding waarin een aantal actuele thema’s onder de loep worden genomen.

De opleidingen voor het behoud van de fytolicentie zijn voor iedere handelaar in gewasbeschermingsmiddelen van groot belang. Sanac voorziet daarom een online opleiding zodat u als klant zeker de mogelijkheid krijgt om vóór de einddatum van uw fytolicentie NP, P1, P2 of P3 minstens 1 opleiding van 2 uur te volgen. Deze informatievergadering telt als vormingsactiviteit voor het verlengen of behouden van uw fytolicentie. Uw aanwezigheid tijdens de online opleiding wordt geregistreerd en bevestigd door de overheid o.b.v. uw rijksregisternummer.

Hoe werkt registratie?

Registratie vooraf is verplicht*! Uw aanwezigheid tijdens de online opleiding wordt geregistreerd en bevestigd door de overheid o.b.v. uw rijksregisternummer.

Na uw registratie ontvangt u per e-mail alle praktische informatie om u aan te melden in de online vergadering.

Elke deelnemer dient zich op een verschillend e-mail adres te registreren met zijn voor-, achternaam, rijksregisternummer en e-mail adres. Daarna dient u zich elk APART aan te melden op een APART toestel via de link die u per mail ontvangt. Uw rijksregisternummer wordt aan uw e-mailadres gelinkt om de erkenning van deelname aan deze opleiding officieel te maken.

Wenst u met 2 personen binnen 1 bedrijf of gezin samen de vergadering te volgen, dan MOET elke persoon zich individueel op een verschillend e-mail adres registreren EN zich daarna apart aanmelden in de vergadering, op een apart toestel (andere pc, gsm, tablet, ...).

De code in de Zoom-mail heeft u normaal niet nodig, tenzij hier expliciet naar wordt gevraagd.

Programma

18u45      Inloggen & welkom

19u00      De risico's voor het milieu door Dirk Baets

20u00      Opleiding gewasbescherming in de retail door Geert Verhiest

21u00      Einde opleiding

* Wij verwerken deze gegevens om u te registreren voor de fytolicentievergadering, deze te bevestigen, hierover te communiceren en desgevallend (mits uw toestemming) u e-mails met info over onze producten, promoties te bezorgen. Uw rijksregisternummer gebruiken we om na de vergadering uw deelname door te geven aan de bevoegde overheid. We bewaren uw gegevens slechts zolang als nodig voor de uitvoering van voornoemde zaken. Indien u ons toestemming geeft om u e-mails over o.a. onze producten, promoties,... te sturen, gebruiken wij uw e-mailadres ook voor dat doeleinde. In onze privacyverklaring kunt u meer lezen over deze gegevensverwerking.

Blijf op de hoogte van nieuwe evenementen!